Om mig

Om:

Jag är en frilansfotograf som jobbar på uppdrag av både företag och privatpersoner. Mitt arbetssätt präglas av min passion för uppgiften, noggrannhet, diskretion och lyhördhet.

Anlita mig gärna för:
Bildbank som förenklar företagets bildhantering snabbt och enkelt. Bröllop
Familjehögtider och starka ögonblick
Porträtt
Utomhusmiljöer
Produkt- och tjänstefotografering för företag och organisationer
Särskilt anpassad fotografering för digitala medier

Intressen:
Att göra ett speciellt ögonblick rättvisa, att se och bevara den där exakta stunden. Att fånga känslan i flykten, få den att stanna upp den korta sekund som behövs för att den ska vara för evigt.
Förutom kameran har jag haft turen att ärva förmågan. Förmågan att se vilken vinkel som är den bästa, vilket ljus som framkallar rätt atmosfär och vilket leende som är precis lagom.
Fotografering är mer än ett intresse. Det är en passion att få vara kreativ och uttrycka mig i bilder. Det ger mig energi och glädje.

Biografi:
Jag haft turen att alltid få jobba med sånt jag tycker är roligt och utvecklande. Under senare delen av mitt yrkesverksamma liv har jag dessutom haft möjligheten att arbeta med sådant som fyllt på min kreativa bank. Jag har mångårig erfarenhet och kunskap om intern marknadsföring, ett företags bildspråk utifrån grafisk profil och kommunikation i digitala och sociala medier

Ulrika Lundholm Ericsson
Kontakt: 073-829 09 08

Kontakta mig för offert. Utgår från Borlänge, Dalarna.
[Innehar F-skattesedel]

Tack till fina företagsuppdrag:

Åkerströms, Isakssons Rostfria, Konferensbyrån, Borlänge kommun, Näringslivskontoret Borlänge, Centrumförening Borlänge, AnnaViktoriadesign, Folksam, Anett Isbergs AB m fl.

PSX_20171217_172956.jpg

Annonser